Samoposlužni uređaji za neprekidan rad

Dozvolite da oprema radi umjesto Vas:Uredjaj_sam_mali.png samoposluga

Autonomni rad pumpe

Uređaj preuzima rad jednog ili više benzinskog agregata, i upravlja rad istim nakon izvršenog plaćanja goriva. Podržava plaćanje gotovinom, vašim internim karticama za odloženo žiralno plaćanje, kao i skupljenim loyalty bodovima.
Bankarska kartica se omogućuje uz dogovor sa bankom.
Podržane su razne novčanice zavisno od zemlje korištenja (BIH, Srbija, Hrvatska, EU). Uređaj ne prima kovanice, niti vraća kusur.

Ugradnja

Uređaj se montira u izlog objekta, van Ex zone. Izvrsno sarađuje sa našim DEKPND sistemima, ali se može ugraditi i kao samostalni uređaj u odnosu na postojeći softverski sistem kupca.Ugradbeni ili samostojeći uređaj

Osim ugradbenog modela koji se postavlja u zid ili u izlog objekta, postoji i varijanta samostojećeg uređaja koji se stavlja u van Ex zonu na mjesto zgodno za komandovanje istakačkim uređajima. Kao što vidite na slici uređaj se otvara za prednje strane radi lakše zamjene papirne trake printera, za prikupljanje novca iz validatora.

Uređajem se komanduje preko upravljačkih tastera smještenih sa obe strane monitora tako da je rad intuitivan čak i laicima. Interfejs sistema je omogućen na više jezika prema dogovoru sa kupcem. Ekran nije touch tipa zbog zamašćivanja i potencijalnog špricanja kiše, zato se koriste tasteri koji su mnogo otporniji i mogu se koristiti i u rukavicama.

Uređaj se oprema barkod čitačem tako da su omogućene razne promo akcije (kuponi, nagrade) koje omogućavaju jednokratno automatsko izdavanje goriva. Osim toga barkod očitava potvrdu o kusuru, koja se onda može koristiti kao sredstvo plaćanja.

Način korištenja je vrlo fleksibilan i ostaje na kupcu da iskaže svoje želje kako bi najlakše i najbolje uklopio jedan ovakav uređaj u svoj sistem.

samostojeci